Speel video
Gratis verzending in België vanaf €50
  • The best way to predict your future is to create it!
  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens

The best way to predict your future is to create it!

Met dit idee in gedachten, hebben wij dit jaar de stap gezet om een eigen zaak te starten. Onze gedeelde passie voor knap design en hedendaagse interieurinrichting heeft zo vorm gekregen in een online shop en een fysieke woonwinkel die we deBesteKamer gedoopt hebben.

Op de vooravond van 2014 delen we graag al enkele van onze plannen. Dit weekend, het eerste van januari, nemen we deel aan de Pop-up markt in shoppingcentrum K in Kortrijk. Naast onze collectie zal je er onder andere ook originele juwelen, biologisch roomijs en handgemaakte jurkjes vinden. Midden januari trekken we naar de ‘IMM Cologne’ interieurbeurs in Duitsland om met jullie de laatste interieurtrends te kunnen delen. We hopen terug te keren met een aantal nieuwe producten die we jullie kunnen aanbieden in onze volledig vernieuwde winkel. In februari zullen we namelijk verhuizen naar een pand in de Leiestraat (nog steeds in Kortrijk maar een beetje dichter bij het centrum). En dan is er nog het ‘Biennale Interieur’ event dat eind oktober van Kortrijk de place to be maakt voor elke kleine en grote designliefhebber.

In 2014 zal er dus ongetwijfeld veel te beleven vallen in deBesteKamer, zowel online als in onze winkel. Om op de hoogte te blijven, kunnen jullie inschrijven op onze nieuwsbrief (we beloven enkel leuks te sturen) of ons volgen op Facebook

Maak er vanavond een fijn feest van en tot binnenkort!

Tom en Elien  

  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens