Speel video
Gratis verzending in België vanaf €50
  • Maison & Objet à Paris!
  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • ferm LIVINGMaison&Objet

Maison & Objet à Paris!

 

We hebben genoten van ons verblijf in Parijs tijdens de interieurbeurs Maison & Objet! Van de trends zijn al heel wat lijstjes verschenen die ook ons niet ontgaan zijn: exotische prints met cactussen en ananassen, goud wordt het nieuwe koper, marmer blijft een top natuurlijk materiaal en overal planten.

Voor ons is een beurs natuurlijk ook hét uitgelezen moment om onze leveranciers een bezoekje te brengen en de nieuwe collecties in het echt te zien en te voelen. Op de stand van het Deense label ferm LIVING troffen we vele tinten groen, nieuwe prints voor de met veertjes gevulde kussen en een overvloed aan plantenhangers en bloempotten. Helemaal ons ding!

Ook de Belgen lieten zich opmerken in Parijs met verfrissende stands. In samenwerking met ontwerpster Paola Navone stelt Serax bijvoorbeeld deze witte fish&fish lounge collectie voor.

En dan sluiten we dit blogbericht af met een toeristische tip voor wie op zoek is naar een originele verblijfplaats in Parijs. Canal de l'Ourcq, in het verlengde van het bekende Canal Saint Martin, is een levendige quartier: hippe bars, lokale marktjes en joggers langs het water.

Wij gaan zeker nog eens terug Parijs! Maar nu eerst beslissen welke nieuwe producten we dit seizoen nog opnemen in onze collectie.

A bientôt!

Tom & Elien

  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • ferm LIVINGMaison&Objet