Speel video
Gratis verzending in België vanaf €50
  • LA CERISE SUR LE GATEAU, textiel met een knipoog.
  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens

LA CERISE SUR LE GATEAU, textiel met een knipoog.

We hebben heel wat leuke nieuwe merken aan jullie voor te stellen! De komende weken zullen we dus met plezier blogberichten posten rond onze nieuwe producten. Beginnen doen we met het Franse label 'La Cerise sur le Gâteau'.

Anne Hubert droomde er al als kind van om alledaags huishoudtextiel te transformeren in poëtische en kleurrijke accessoires. Met haar collectie ‘La Cerise sur le Gâteau’ is de Franse styliste er in geslaagd om met een simpel kussen een glimlach op ieders gezicht te toveren. De prints zijn alledaags maar ook een tikkeltje nostalgisch zoals een hinkelspel of een polaroid camera. De fluo accenten en onmiskenbare fantasie maken haar kussens enorm sprekend. Wij kozen voor jullie het fluogele ‘Clic’ kussen, fotograferende ‘Olga’ met het muntkleurige truitje, hinkelende ‘Marthe’ en de kinderlijk getekende gezichten van de ‘Faces’ collectie.

Alle kussens met het kersenlabel worden ontworpen in Frankrijk en geproduceerd in Portugal.

Ps: Oh ja, bijna vergeten, we vonden ook hele leuke stoffen tassen in de collectie van ‘Cerise sur le gâteau’. In een beperkte oplage hebben we dus ook hippe tote bags met een olifant, een bambi en ‘Plus d’amour’ in de aanbieding.

  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens