Speel video
Gratis verzending in België vanaf €50
  • London Calling Pop-up Street in Brugge
  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens

London Calling Pop-up Street in Brugge

Nog tot morgen moet je in het charmante Brugge zijn voor de London Calling Pop-up Street. Een tiental leegstaande panden aan de Lange Vesting, net buiten het stadscentrum, werden er omgetoverd tot een tijdelijke winkelstraat. Je kan er topzaken zoals Munt Interior, optiek en accessoires Hoet, Quijo juwelen en Villa Maria Mode ontdekken in een origineel kader. Het grote thema is London in the sixties. Een verfrissende gin-tonic en ‘mind the gap’ bordjes kunnen dus niet ontbreken. Zelfs aan de Street art werd gedacht. De Brugse kunstenaar Strook (Stefaan De Croock) geeft het beste van zichzelf met houten figuren op de gevels en prachtig getekende lijnen op de binnenmuren.

Strook is tevens de helft van het Belgische label ‘Atelier Bonk’, een kruisbestuiving tussen grafische kunst en interieurontwerp. In onze winkel hebben we sinds kort hun kapstok uit gelakt metaal hangen. Op het eerste zicht lijken deze geometrische vormen een leuke decoratie voor uw leefruimte. Maar wie van dichtbij kijkt, ontdekt ook een praktische functie in dit 3D ontwerp. Van een originele kleerhanger gesproken!

Ps: Voor de snelle beslissers is er vandaag nog Handmade in Brugge. Laat je doorheen een wandeling in het stadscentrum verrassen door het ambachtelijk vakmanschap van eigen bodem: van sierlijk vormgegeven letters, over verrassend textiel, tot culinaire pareltjes.  

  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens