Speel video
Gratis verzending in België vanaf €50
  • Nieuw in de rekken *opruimspecial*
  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens

Nieuw in de rekken *opruimspecial*

Wie bij de eerste zonnestralen als een bezetene aan het opruimen slaat (lenteschoonmaak weet je wel), kan wel wat opbergruimte gebruiken. Opgeruimd staat netjes maar wij vinden het des te leuker als dat handige rek er ook nog eens mooi uitziet. Onze tips komen uit de collecties van Wrong for HAY, String, Atelier Belge en Normann Copenhagen.

Dit bekroonde rek van Wrong for HAY uit massief eikenhout schuif je eenvoudig in elkaar, zonder schroeven. Het werd ontworpen door de Zwitserse timmerman en designer Lucien Gumy tijdens zijn studies aan de Ecal universiteit in Lausanne. Je kan kiezen voor een enkel (120cm) of dubbel rek (184cm) van 177 of 213 cm hoog.

Het Zweedse merk String maakt al sinds 1949 praktische, lichte en betaalbare plankensystemen. De eenvoudige boekenplank van ontwerper Nils Strinning groeide uit tot een klassieker binnen de designwereld. De kleinste versie heet String Pocket en bestaat uit twee zijpanelen en drie legplanken. Deze lente ook in groen en kobaltblauw. 

Loopholes is de naam van het praktische wandrek van het jonge Belgische label 'Atelier Belge'. Dit rek hoort overal thuis, van de keuken tot de badkamer, van de kantoorruimte tot de tuin. Het basispakket bestaat uit een standaard rooster en enkele universele applicaties. Extra applicaties kunnen afzonderlijk bijgekocht worden.

One Step Up is een rek van Normann Copenhagen dat vorm, materiaal en functie combineert in een simpel maar sprekend design. De ontwerper werd geïnspireerd door een ladder als object en maakte er een nieuw meubel van. Verkrijgbaar in een lage (3 planken) en hoge (5 planken) versie. 

 

  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens