Speel video
Gratis verzending in België vanaf €50
  • 3 x design in zomers Kopenhagen
  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • ferm LIVINGHAYNormann Copenhagen

3 x design in zomers Kopenhagen

De zomervakantie is gestart en net nu kent het weer even een dipje. We verlangen al terug naar die lange zonnige dagen en warme nachten. In afwachting nemen we je graag even mee op fotoreis naar Kopenhagen, onze favoriete citytrip stad bij uitstek. Naast de historische kleine straatjes met bont gekleurde huizen en kanalen, zijn er ook heel wat coole plekken te vinden. De alternatieve straten met kleine start-ups en gezellige koffiebars zijn een plezier om te ontdekken. Design zit duidelijk in het DNA van Kopenhagen: de inwoners zijn er goed gekleed, de fietsen zijn er hip en er huizen enkele van onze belangrijke design merken. We laten je drie keer proeven van de zomer in Kopenhagen!

HAY deelde leuke snapshots van over heel Kopenhagen waar het merk opduikt in het straatbeeld. Want ja, Denen leven buitenshuis vanaf de eerste zonnestralen en daar horen heel veel terrasjes bij. En die liggen liefst aan het water, zoals het nieuwe La Pausa café. Je herkent onder andere de Palissade tuinmeubelen met brede stroken, de Neu bistrotafels en de draagbare PC tafellampjes.

Kopenhagen-HAY-Palissade

Kopenhagen-HAY-elementaire

Kopenhagen-HAY-Palissade-lounge

Kopenhagen-HAY-Palissade-bistro

Kopenhagen-HAY-PC-tafellamp

Kopenhagen is ook de thuisstad van Ferm Living. Enkele weken geleden openden ze er hun eerste boutique & showroom in een indrukwekkend historisch pand aan Kuglegården. We laten je even mee binnenkijken. Met aardse tinten en vele planten creëren ze een verfrissende plek om tot rust te komen in de stad. Wow, kunnen we hier komen wonen?

Kopenhagen-ferm-living-thehome1

Kopenhagen-ferm-living-thehome2

Kopenhagen-ferm-living-thehome3

En hoorde je al van Tivoli? Tivoli is een attractiepark met wereldbekende tuinen in hartje Kopenhagen. Normann Copenhagen gebruikte de kleuren, magie en iconen als inspiratie voor een nieuwe collectie met meer dan 300 design objecten. De terracotta bloempotten, geïnspireerd op de zuilen uit het park, vind je alvast terug in onze selectie (je moet ergens beginnen, nietwaar?).

Kopenhagen-Normann-Copenhagen-Tivoli

Kopenhagen-Normann-Copenhagen-Tivoli1

Kopenhagen-Normann-Copenhagen-Tivoli2

Kopenhagen-Normann-Copenhagen-Tivoli-bloempot

Photo credits :

Foto's Projects by HAY waaronder La Pausa Cafe

Foto's The new Home by ferm Living

Foto's Tivoli door Normann Copenhagen

  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • ferm LIVINGHAYNormann Copenhagen