Speel video
Gratis verzending in België vanaf €50
  • Designregio Kortrijk kent ons al
  • Reageer naar de auteur.
    Tom Devoldere

Designregio Kortrijk kent ons al

Designregio Kortrijk is een samenwerkingsverband tussen Interieur, stad Kortrijk, Howest, Leiedal en Voka West-Vlaanderen. Via hun activiteiten vindt de designcultuur nog meer ingang in het industriële weefsel van de streek, in het onderwijs én de publieke sector. Op 20 september werd de opstart van deBesteKamer als volgt aangekondigd op hun website:

Oprichters Tom en Elien, industrieel ontwerper en taalkundige van opleiding, delen hun passie voor design. Ze maakten een selectie betaalbare meubelen en decoratieartikelen voor de woonkamer die ze op hun webshop zullen aanbieden. Hun collectie omvat tafels en stoelen, tapijten, kasten, loungezetels, verlichting en accessoires. Kenmerkend zijn de strakke ontwerplijnen van de door hen gekozen producten, van minimalistisch Italiaans design tot Scandinavisch geïnspireerde meubelen uit natuurlijk hout. “Prijs, kwaliteit en originaliteit zijn onze belangrijkste selectiecriteria”, aldus het Kortrijkse koppel.

Uit een reeks inzendingen werd het betaalbaar design concept van Tom en Elien geselecteerd door Marketingbureau Ostyn om ondernemers en jonge starters in de stad Kortrijk te stimuleren om hun eigen zaak te beginnen. 

Lees het volledige artikel op de website van Designregio Kortrijk en blijf op de hoogte van het laatste designnieuws uit Kortrijk!

  • Reageer naar de auteur.
    Tom Devoldere