Speel video
Gratis verzending in België vanaf €50
  • Betaal jouw interieur met consumptiecheques!
  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens

Betaal jouw interieur met consumptiecheques!

Betaal jouw interieur met consumptiecheques!

Een nieuwe zetel, tuinmeubelen of kussens nodig? Goed nieuws, want je kan deze artikelen nu ook betalen met consumptiecheques van Sodexo, Edenred en Monizze. We aanvaarden in de winkel zowel de elektronische als papieren versie.

Wat zijn consumptiecheques?

Je hebt er ongetwijfeld al over gehoord, maar we vertellen je kort nog even waarvoor ze staan. De consumptiecheque is een financiële bonus die Belgische bedrijven aan hun werknemers kunnen geven als beloning voor hun inspanningen tijdens de coronacrisis. Ze werden in het leven geroepen door de overheid om met extra koopkracht de lokale handelaars te steunen.

Wat kan ik ermee kopen? 

Heb je consumptiecheques liggen maar weet je niet goed waar je er mee terecht kan? Wij aanvaarden consumptiecheques als betaalmiddel voor al jouw aankopen*. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe zetel, tuinmeubelen of kussens.

Handig om te weten!

Waar de consumptiecheques eerst enkel op papier werden uitgegeven, staat de bonus nu ook beschikbaar op de elektronische kaarten van Sodexo, Edenred en Monizze. Onze betaalterminal is aangepast om deze kaarten te aanvaarden.

Betalen kan enkel in de winkel en niet online op de webshop, want we moeten die kaart manueel in de betaalterminal valideren.

We aanvaarden de consumptiecheques ook op artikelen die in korting staan, waarop een actie loopt of bij aankoop van cadeaubonnen.

* Als enige uitzonderingen, kunnen we de consumptiecheques niet aanvaarden bij aankoop van Cadeaubon Kortrijk of MK Keramiek.

 

  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens