Speel video
Gratis verzending in België vanaf €50
  • {BINNENKIJKEN} Gerenoveerde herenwoning met moderne aanbouw
  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • BINNENKIJKENHAY

{BINNENKIJKEN} Gerenoveerde herenwoning met moderne aanbouw

We zijn altijd nieuwsgierig naar het interieur van onze klanten! Hoe krijgen onze meubelen, verlichting of decoratie een plek in huis? Daarom trekken we op pad om in beeld te brengen hoe jullie wonen. Alle hoeken van de leefkamer komen aan bod. De kleuren, de indeling of de sfeer: het kan maar inspireren!

Herenwoning doorkijk

Een herenwoning die doet dromen! Dit prestigieuze pand in Kortrijk werd net volledig gerenoveerd. De strakke vormgeving van de aanbouw contrasteert met de klassieke elementen van de herenwoning en brengt meer natuurlijk licht binnen. We nemen jullie mee op fotoshoot!

De aanbouw oogt modern met de lichtgrijze betonvloer en het grote pivoterende raam in zwart aluminium. Aan de keukentafel kiezen we voor de AAC, voluit About A Chair, van het Deense merk HAY. Dit iconische design binnen hun collectie combineert een gebogen kunststof kuip met elegante stalen poten.

Herenwoning aanbouw AAC kuipstoel

Herenwoning detail deco tafel

De ommuurde stadstuin heeft een ruim terras met dezelfde betonvloer die doorloopt. Om optimaal van de laatste zonnestralen te genieten, is een kleine tuinset heel praktisch. De vierkante Neu buitentafel van HAY kan je gemakkelijk alleen verplaatsen. De bijpassende 1380 buitenstoelen vallen op door hun geperforeerde design.

Herenwoning terras HAY

Herenwoning terras detail tafel

Herenwoning detail karaf Puik

In de herenwoning werden veel klassieke elementen bewaard zoals de hoge plafonds met sierlijsten, authentieke houten deuren en een metalen wenteltrap. Op de bovenverdieping focussen we op gezelligheid en intimiteit met aardetinten in combinatie met hout.

Herenwoning slaapkamer

Architectuur en vormgeving: Real One met begeleiding van Pieter Vanrenterghem

Styling en fotografie: Fiji Concepts

Geïnteresseerd om deze woning te bezoeken in de Toekomststraat in Kortrijk? Neem dan contact op met Dewaele vastgoed.

 TECHNISCHE FICHE

AAC26 kuipstoel (HAY): zwarte kuip en zwart stalen onderstel

Neu buitentafel (HAY): 60x60 cm lichtgrijs

13Eighty buitenstoel (HAY): met of zonder armleuning, zwart of wit

Soft Edge 12 houten stoel (HAY): mat gelakt eik

Decoratie: Dot kussens (HAY), Tota lantaarn amber (AYTM), glazen Rare karaf en Radiant glazen (Puik), Diagonal plaid latte (Elvang)

 

  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • BINNENKIJKENHAY