Speel video
Gratis verzending in België vanaf €50
  • {BINNENKIJKEN} Lichtrijke herenwoning in Kortrijk
  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • BINNENKIJKENMuutoQuinze&Milan

{BINNENKIJKEN} Lichtrijke herenwoning in Kortrijk

We zijn altijd nieuwsgierig naar het interieur van onze klanten! Hoe krijgen onze meubelen, verlichting of decoratie een plek in huis? Daarom trekken we op pad om in beeld te brengen hoe jullie wonen. Alle hoeken van de leefkamer komen aan bod. De kleuren, de indeling of de sfeer: het kan maar inspireren!

In deze reportage: een lichtrijke herenwoning in Kortrijk met hoge plafonds en blankhouten parket. Onze huisfotograaf David Barbe kroop deze keer achter de lens voor een intiem portret van zijn eigen woning. De interieurstyling met oog voor kunst, detail en groen is verzorgd door zijn vrouw Katleen.

Binnenkijken herenwoning - Muuto outline sofa

We komen binnen in de leefruimte die prachtige klassieke elementen telt zoals een kroonluchter, hoge deuren, sierlijsten en schouwmantels. Door het kader bewust wit te houden en te kiezen voor lange witte gordijnen voelt deze ruimte heel licht aan. Om dat gevoel te bewaren, willen David en Katleen een comfortabele sofa die compact én elegant is. De Outline zetel van Muuto op zwart aluminium poten past perfect in het plaatje. Het design is opgebouwd uit duidelijk omlijnde zitkussens die zorgen voor een elegante uitstraling. De zwart-wit gespikkelde Hallingdal stof geeft karakter en wordt verzacht met enkele kleurrijke kussens in velours. Het donkergroen en amber sluiten mooi aan bij de vele planten en terracotta potten.

Binnenkijken herenwoning - Muuto Outline sofa kussens

Binnenkijken herenwoning - Muuto Outline sofa setting

Binnenkijken herenwoning - Muuto Outline sofa detail

Achteraan de woning vinden we de keuken met een ruim kookeiland én zicht op de stadstuin. Dit is de ideale plek om met het gezin te koken, eten en praten. Een design barkruk mag hier zeker niet ontbreken. De Pilot barkrukken met rode zitting zijn van het Belgische merk Quinze & Milan. De houten poten worden (zonder schroeven) vastgedraaid in de polypropyleen zitting. De connectie van het hout en de kunststof is heel simpel maar oogt gesofisticeerd.

Binnenkijken herenwoning - Quinze & Milan Pilot barkruk rood

Binnenkijken herenwoning - Quinze & Milan Pilot barkruk

TECHNISCHE FICHE

Outline zetel 2zit (Muuto): Hallingdal 166 stof

Velours kussens (Semibasic): donkergroen en amber

Pilot barkruk (Quinze&Milan): rood met gelakte eik

Plantbox en beton bloempotten (Ferm Living)

 

  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • BINNENKIJKENMuutoQuinze&Milan