Speel video
Gratis verzending in België vanaf €50
  • {BINNENKIJKEN} Rijwoning met royale raampartij in Kortrijk
  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • BINNENKIJKENHAYMuuto

{BINNENKIJKEN} Rijwoning met royale raampartij in Kortrijk

We zijn altijd nieuwsgierig naar het interieur van onze klanten! Hoe krijgen onze meubelen, verlichting of decoratie een plek in huis? Daarom trekken we op pad om in beeld te brengen hoe jullie wonen. Alle hoeken van de leefkamer komen aan bod. De kleuren, de indeling of de sfeer: het kan maar inspireren!

Binnenkijken rijwoning met royale raampartij

Het concept van deze rijwoning is een ontwerp van KAAI 7 architectuur: een opvallende gevel met royale raampartij, hoge industriële plafonds en een open houten trap die de leefruimtes verbindt. Of we deze compacte nieuwbouw willen aankleden als kijkwoning met enkele goed gekozen Scandinavische meubels? Volmondig, ja!  

Deze rijwoning is gericht op compact wonen zonder in te boeten aan comfort. Elke centimeter wordt praktisch benut maar de grote raampartijen, hoge plafonds en open trappenhal zorgen voor een maximaal ruimtegevoel. Om echt thuis te komen in de stad, is de keuze van meubels natuurlijk ook niet onbelangrijk.

In de keuken kiezen we voor de ronde Base tafel van Muuto. Deze heeft haar naam niet gestolen want een goede tafel is onmisbaar om samen te eten, werken en vieren. De afwerking in wit laminaat is stevig én gemakkelijk te onderhouden. Door de vier elegante poten blijft het design licht ogen. De houten Soft Edge stoelen van HAY rond de tafel versterken het Scandinavische woongevoel. We vullen aan met woondecoratie in onze favoriete zacht groene kleur. 

Binnenkijken rijwoning royale raampartij keuken

Binnenkijken rijwoning royale raampartij hal

Binnenkijken rijwoning royale raampartij trappenhal

 Op het eerste verdiep van de rijwoning is plaats om te relaxen. We maken er een ruime sofa opstelling met twee modules uit de Mags collectie van HAY. De houten bijzettafel en loungestoel van Muuto zijn eenvoudig te verplaatsen om optimaal te genieten van het zonlicht dat binnenstroomt. Ook hier kiezen we voor een groen accent met de Enfold dressoir kast van Muuto: de perfecte match van industriële stalen schuifdeuren en warm eikenhout. 

Binnenkijken rijwoning royale raampartij living

Architectuur en vormgeving: KAAI 7

Fotografie: Tine Segaert

Geïnteresseerd om deze rijwoning te huren in de Proosdijstraat in Kortrijk? Neem hier contact op met de eigenaar. Je komt in het bruisende hart van Kortrijk, lees Overleie, terecht. Met je favoriete woonwinkel om de hoek!

TECHNISCHE FICHE

Ronde Base tafel (Muuto): Ø 110cm in wit laminaat

Soft Edge 12 stoel (HAY): mat gelakt eik

Mags Soft Sofa (HAY): 2.5 zit met lounge in Hallingdal 116 stof

Around koffietafel (Muuto): Ø 72cm eik

Visu loungestoel (Muuto): eik

Enfold dressoir laag (Muuto): eik en dusty groen, lengte 124.5cm

Decoratie: The Dots kapstokken (Muuto), Ripple glazen en karaf (Ferm Living), Restore manden (Muuto), Lush velours kussen (Semibasic), Curva magazinehouder (AYTM)

Verlichting: Model 3 vloerlamp (Grupa)

 

  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • BINNENKIJKENHAYMuuto