Speel video
Gratis verzending in België vanaf €50
  • {BINNENKIJKEN} Subliem duplex appartement met brute charme
  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • BINNENKIJKEN

{BINNENKIJKEN} Subliem duplex appartement met brute charme

We zijn altijd nieuwsgierig naar het interieur van onze klanten! Hoe krijgen onze meubelen, verlichting of decoratie een plek in huis? Daarom trekken we op pad om in beeld te brengen hoe jullie wonen. Alle hoeken van de leefkamer komen aan bod. De kleuren, de indeling of de sfeer: het kan maar inspireren!

In deze reportage: een duplex appartement boven een handelsruimte gerenoveerd door KAAI 7 architectuur uit Kortrijk. Het design wordt gekenmerkt door brute elementen zoals een authentieke bakstenen muur, een grijze betonvloer en eenvoudig grenenhout. Een grote ronde tafel vormt het pronkstuk van de leefruimte en zorgt er voor gezelligheid.

De grote ronde tafel in de leefruimte komt uit de collectie van het Belgische Opsmuk. Bieke en Jan zijn het gedreven koppel achter het merk met een passie voor interieur en hout. Ze ontwerpen en maken meubels vanuit hun atelier in Brugge. Deze tafel werd op maat gemaakt uit massief eikenhout, een functioneel en duurzaam ontwerp.

Op het zonneterras staat een Palissade loungeset van het Deense merk HAY. Deze collectie outdoor meubelen is ontworpen door de broers Ronan en Erwan Bouroullec. Het herkenbare design met brede stroken vind je terug in de stoelen, banken en tafels. De meubelen zijn sterk maar toch compact en elegant.

Architectuur en vormgeving: KAAI 7

Fotografie: Johnny Umans

TECHNISCHE FICHE

Ronde tafel (Opsmuk): diameter 160cm, massief eik, wit stalen frame

Hee dining stoel (HAY): wit

Enfold dressoir laag (Muuto): eik en dusty groen, lengte 124.5cm

Palissade loungestoel laag (HAY): sky grey

Decoratie: ronde Circum spiegel (AYTM), green living deco (Ferm Living), kurk Clork klok (Puik)

 

  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • BINNENKIJKEN