Speel video
Gratis verzending in België vanaf €50
  • [BINNENKIJKEN] Uitnodigende stadstuin met buitenkeuken
  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • BINNENKIJKENferm LIVINGHAY

[BINNENKIJKEN] Uitnodigende stadstuin met buitenkeuken

[BINNENKIJKEN] Uitnodigende stadstuin met buitenkeuken

We zijn altijd nieuwsgierig naar het interieur van onze klanten! Hoe krijgen onze meubelen, verlichting of decoratie een plek in huis? Voor één keer dopen we onze binnenkijken rubriek om tot “buitenkijken”. Want we brengen de stadstuin met buitenkeuken van Ilse en David uit Kortrijk in beeld.

Als de zon schijnt en de temperatuur het toelaat, leven we liefst buitenshuis. Ilse en David beschouwen hun stadstuin als een extra kamer waar het gezin kookt, praat en geniet. Geen heen en weer geloop meer naar binnen, alles hebben ze binnen handbereik. En door verschillende hoekjes te creëren, maken ze maximaal gebruik van hun buitenruimte. Wandelen jullie even mee?

Binnenkijken desert

Centraal staat de buitenkeuken met Big Green Egg barbecue, de perfecte plek om vrienden en familie uit te nodigen om samen te dineren. Een design barkruk maakt het gezellige plaatje compleet. De hoge Hee barkruk van HAY met elegante poten valt op door zijn eenvoud.

 

De loungehoek is ingericht met de modernistische Desert loungestoelen van Ferm Living. Het textiel doek is gemaakt uit gerecycleerde kunststof flessen en dus heel duurzaam. Het maakt elke stoel ook licht van gewicht waardoor je ze gemakkelijk kan verplaatsen tot de perfecte setting. Voor een koffietje alleen in stilte op zondagmorgen tot een grote aperitivo met een bende vrienden. Ilse en David kozen bewust voor een praktische Level bijzettafel bij elke twee stoelen. Zo heeft iedereen zijn drankje binnen handbereik, is er plaats voor voorraad en kunnen gastvrouw en gastheer ook mee genieten. Goed gezien, toch?

Binnenkijken desert

Binnenkijken desert

Binnenkijken desert

De kleine details zoals een set kleurige theelichten, mooie bloempot en kussens zorgen voor huiselijke gezelligheid. En als het donker wordt, dan worden de PC Portable lampjes van HAY bovengehaald voor sfeerlicht.

Binnenkijken HAY lamp

TECHNISCHE FICHE

Fotografie door David Barbe.

Barkrukken uit de Hee collectie van HAY.

Loungestoelen uit de Desert collectie van Ferm Living.

PC Portable tafellampje voor buiten van HAY.

  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • BINNENKIJKENferm LIVINGHAY