Speel video
Gratis verzending in België vanaf €50
  • {BINNENKIJKEN} Vintage design appartement in Kortrijk
  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • BINNENKIJKENHAYString

{BINNENKIJKEN} Vintage design appartement in Kortrijk

We zijn altijd nieuwsgierig naar het interieur van onze klanten! Hoe krijgen onze meubelen, verlichting of decoratie een plek in huis? Daarom trekken we op pad met fotografe Tine om in beeld te brengen hoe jullie wonen. Alle hoeken van de leefkamer komen aan bod. De kleuren, de indeling of de sfeer: het kan maar inspireren!

In deze reportage: een vintage design appartement in Kortrijk met een donkere houten vloer, witte muren en een prachtige streep zonlicht. De eigenaars zijn actief in de creatieve sector en hebben een voorliefde voor grafische kunst en design curiosa.

De Mags Soft sofa van het Deense merk HAY vormt het hart van de zitruimte. Het exclusieve vol aniline leder in cognackleur heeft een zijdeachtige en warme grip. Deze natuurlijke afwerking zal ervoor zorgen dat het leder mooi veroudert en opgaat in het vintage karakter van het interieur. De sofa is modulair opgebouwd met een lounge om gezellig onderuit te zakken.

Mags Soft Sofa silk leder lounge

Mags Soft Sofa silk leder lounge

Mags Soft Sofa HAY silk leder

Een werkplek afbakenen in je leefruimte? Ook op een beperkte oppervlakte is het mogelijk. Een korte muur nabij het raam werd door onze klanten met een String wandrek omgetoverd tot een home office. De metalen panelen bevestig je aan de muur en vul je naar wens op met houten legplanken en een bureau. Dit systeem is praktisch en toch licht, een schoolvoorbeeld van minimalistisch Scandinavisch design. De combinatie van wit, walnoot en goed uitgekozen objecten vervolledigt opnieuw de vintage look.

String home office

String Home office

String Home office detail

Ook deze accessoires zijn een vermelding waard om de stijl te vervolledigen: kleurrijke dot kussens (HAY), white stone bijzettafel marmer (Zuiver), DLM bijzettafel zwart met handvat (HAY) en een brass hexagon plantenpot (Ferm Living).

  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • BINNENKIJKENHAYString