Speel video
Gratis verzending in België vanaf €50
  • Cadeaus om te geven en te krijgen. TOP 30
  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • CadeauKortrijk

Cadeaus om te geven en te krijgen. TOP 30

Niks is leuker dan cadeaus uitkiezen ter voorbereiding van de feestdagen. Een kleine of grote designliefhebber verrassen met een leuk geschenk ? We denken graag mee! Je vindt enkele van onze persoonlijke favorieten hieronder. De volledige top 30 staat hier op de webshop. Veel plezier met uitkiezen! https://www.debestekamer.be/collections/cadeau-top-30

Puik is een Nederlands label dat producten stript tot de essentie. Deze ronde klok is een mooi samenspel van kurk en metaal. Een praktisch geschenk én leuk om naar te kijken. 

 Het Spaanse label Wouf ontwerpt accessoires met kleurige en vrolijke prints vanuit Barcelona. Deze clutch is gemaakt uit zacht velours met een prachtige print in donkere kleuren. Helemaal partyproof voor de feesten! 

 Met deze papieren vouwkit maak je van elke lege fles een leuke vaas voor bloemen. Een origineel DIY geschenk waarmee je het goede doel steunt.  Een feestelijk kussen van Pom Amsterdam! De home collectie van de twee Nederlandse zussen combineert rijke stoffen en originele prints. Ze hebben oog voor elk detail zoals een suède bies met franjes langs de ritssluiting.

 Push van Fundamental Berlin is een combinatie van wiskunde en design. Modelleer een schaal vanuit een vlakke metalen plaat en geef zo een extra sprankeltje goud aan de feesten!

 Met dit vilten letterbord van Funkk schrijf je in een handomdraai een persoonlijke boodschap of sprekende quote neer. De letterset is uitgebreid, dus met een beetje verbeelding is dit een musthave voor elk interieur.  

 Wie denkt dat een geurkaars een klassiek geschenk is, kent de collectie van True Grace niet. Deze kaars geurt naar een fris dennenbos, ook gekend als kerst in een potje.  

 Een metalen dienblad op een frame, dat is de Tray collectie van HAY. Voor dit knappe bijzettafeltje vindt iedereen wel een plaatsje in huis. Ideaal om de champagneglazen te laten rondgaan tijdens de feesten.  

  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • CadeauKortrijk