Speel video
Gratis verzending in België vanaf €50
  • Haal met String een Zweedse design klassieker in huis
  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens

Haal met String een Zweedse design klassieker in huis

Haal met String een Zweedse design klassieker in huis

Het Zweedse merk String maakt al sinds 1949 praktische, lichte en betaalbare plankensystemen. De eenvoudige boekenplank van ontwerper Nils Strinning groeide uit tot een klassieker binnen de designwereld. Want na ruim zeventig jaar is het ontwerp nog even ingenieus en vooruitstrevend.

De String pocket is het basisrekje met twee zijpanelen en drie legplanken van 15cm diep. Het perfecte stuk om je favoriete objecten, boeken of plantjes instagram proof te stylen. Beschikbaar in verschillende kleuren. Je kan ook meerdere pockets combineren tot een groter rek. 

String pocket zwart walnoot

String pocket blush

Nieuw in de collectie zijn de 3 String boxen met een praktische oplossing voor een specifieke ruimte. Deze metalen rekken bevatten alle essentials om de badkamer, hal of keuken te organiseren op een beperkte oppervlakte.

String box badkamer

Met een String rek kan je elke vrije wand praktisch inrichten. Op de webshop vind je een overzicht van de losse onderdelen alsook enkele voorbeeldopstellingen. We geven je hier ook inspiratie per ruimte.

String wandrek thuiswerkplek

Installeer je thuiswerkplek met een String wandrek. Je kan de desk gebruiken als schrijftafel of om een laptop op te plaatsen. Handig is ook dat je hoogte zelf kan kiezen mocht je liever rechtstaand werken. Vul aan met boekenplanken om papieren te ordenen en een ladeblok.

String wandrek kapstok

Je kan de metalen String planken aanvullen met haakjes, roedes en kleerhangers. Op deze manier is het rek ook handig om jassen, tassen en schoenen op te bergen. Van een beperkte kapstok voor in de hal tot een volledige dressing.

String wandrek dressoir

Gebruik de lagere String zijpanelen in combinatie met kastjes om een lage dressoirkast mee te maken in de woonkamer. Deze luchtige opstelling geeft ruimte om nog een plant, lampje of kunstwerk toe te voegen.

String wandrek keuken

Ook in de keuken kan je met String handige opbergruimte voorzien. De metalen planken met hoge rand zijn veilig om servies te stapelen. En je kan hangers toevoegen voor keukengerei en glazen.

String wandrek badkamer

Ook in de badkamer komt een String rek van pas. Combineer de metalen planken met een spiegelkastje. Voeg haakjes en roedes toe om bijvoorbeeld handdoeken op te hangen.

String wandrek outdoor

Tot slot bestaan de String rekken ook in gegalvaniseerd staal om buiten te gebruiken. Ideaal om je bloempotten netjes op te bergen of kruiden te kweken op het terras.

We kunnen dus stellen dat de String rekken zich in elke ruimte thuis voelen met ontelbare combinaties en kleuren. We helpen je dus graag op weg!

Wil je zelf starten met ontwerpen? Gebruik dan de online String Build your own tool en mail ons het pdf bestand door. Of geef je ons liever carte blanche voor een offerte op maat? Mail ons dan foto's en afmetingen van je ruimte door op info@debestekamer.be

 << KLIK HIER OM DE STRING COLLECTIE ONLINE TE BEKIJKEN

  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens