Speel video
Gratis verzending in België vanaf €50
  • Maak het gezellig in huis met Grupa, Semibasic & Elvang
  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • ElvangGrupaSemibasic

Maak het gezellig in huis met Grupa, Semibasic & Elvang

Nu het weer vroeger donker wordt, maken we het graag extra gezellig in huis. Daarom stellen we graag enkele nieuwe merken aan jullie voor.

Een plekje gevonden in huis dat extra verlichting kan gebruiken? Maak nu kennis met de Arigato lamp van Grupa. Grupa is een Kroatische designstudio en producent van kwaliteitsvol en handgemaakt design. Als bureau hebben ze een verzameling van succesrijke ontwerpen op hun naam staan. Daarom beslisten ze in 2012 om eigen producten op de markt te brengen. Hun verstelbare Arigato lamp bestaat als vloerlamp, tafellamp en hanglamp.

Grupa Arigato vloerlamp dubbel zwart 

Niks is zo gezellig als een stapel kussens in de zetel. Semibasic is een Deens interieurmerk dat kwaliteitsvol en duurzaam textiel ontwerpt. De tijdloze designs van hun kussens passen in ieders interieur en kunnen dagelijks gebruikt worden. Gebruik de sierkussens om je sofa of bed gezellig aan te kleden. Mix en match de verschillende kleuren, formaten en stoffen voor een persoonlijke toets. We zijn helemaal gek op deze warme amber kleur in velours.

Semibasic lush velours kussen amber

En binnenkort liggen ook deze in de winkel! De plaids van Elvang Denmark combineren zachte alpaca wol uit Zuid-Amerika met de puurheid van Scandinavisch design. Alpaca wol voelt zacht aan, is heerlijk warm en bovendien hypoallergeen. Ook het duurzame aspect is belangrijk voor de oprichters Lasse en Tina Elvang. Ze creëren jobs en onderwijsprogramma's in Peru die de herders, wevers en hun families ten goede komen.

Elvang stapel plaids alpaca

  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • ElvangGrupaSemibasic