Speel video
Gratis verzending in België vanaf €50
  • Maak je terras lenteklaar met HAY en pak je korting!
  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • HAYOutdoor

Maak je terras lenteklaar met HAY en pak je korting!

We mochten al even proeven van de lente temperaturen. Maar is de inrichting van jouw zonneterras of balkon er klaar voor? Het Deense merk HAY heeft elegante en strakke outdoor meubelen die we graag aan je voorstellen. Nog tot eind maart pre-order je deze tuinmeubelen met 10% korting*

PALISSADE is een collectie stoelen, banken en tafels ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. Het herkenbare design met brede stroken maakt deze tuinmeubelen sterk, maar toch compact en elegant. Beschikbaar in olijfgroen, zwart en grijs. 

HAY Outdoor Palissade

De HEE STOELEN reeks werd ontworpen door Hee Welling met nette minimalistische lijnen in metaaldraad. De afwezigheid van overbodige details maakt het ontwerp krachtig en herkenbaar. De Hee stoel komt in 3 formaten: als eetkamerstoel, loungestoel en barkruk. Kies voor zwart, wit of een ander fris kleur.

HAY Outdoor Hee collectie

De naam van deze stoel, 13EIGHTY, komt van het aantal gaatjes in de gevormde zitting uit kunststof. Deze perforaties geven niet alleen een spel van licht en schaduw, ze zijn ook praktisch om regenwater af te voeren. Leuk in combinatie met een Terrazzo of Neu buitentafel. 

HAY Outdoor 13Eighty stoel

* Kortingscode HAYOUTDOOR10 te valideren in je online winkelwagen. Actie geldig van 6.3.2019 tot 31.3.2019 op nieuwe bestellingen uit de HAY outdoor collectie vanaf €500. Levertermijn van 4 à 6 weken. Gratis levering in België.  

 

  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • HAYOutdoor