Speel video
Gratis verzending in België vanaf €50
  • MUUTO, new nordic design
  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • Muuto

MUUTO, new nordic design

We hebben een nieuw merk toegevoegd aan onze collectie!

Het Deense merk Muuto werd opgericht in 2007 en is sterk geworteld in de Scandinavische design traditie. De merknaam is afgeleid van het Finse woord ‘muutos’ dat ‘nieuw perspectief’ betekent. Samen met top designers uit de Noordse landen streeft Muuto ernaar om tijdloze elegantie, functionaliteit en ambacht centraal te zetten in hun collectie. Wat wij zo leuk vinden aan Muuto is de eerlijkheid van de meubelen, verlichting en decoratie. De designs zijn herkenbaar gestript tot de essentie met veel ronde vormen als resultaat. Het kleurenpallet is uitgepuurd tot de perfecte mix van hout, pastel en donker. Ook worden innovatieve en verrassende materialen gebruikt, zoals een composiet met houtvezel voor de Fiber stoelen of gerecycleerde PET flessen voor de Restore opbergmanden.

Muuto new nordic design lifestyle

KENNISMAKINGSACTIE

Shop nu met 10% korting door de code NEWNORDIC te valideren in je online winkelmandje (07.06.2018 tem 21.06.2018). Ook geldig op nieuwe bestellingen van niet-stock items.

Voor de volledige Muuto collectie, klik hier.

Muuto Fiber ArmstoelMuuto 70/70 tafelMuuto E27 hanglampMuuto Fluid hanglampMuuto Restore opbergmandMuuto Stacked Storage kastMuuto Unfold hanglampMuuto Visu loungestoelMuuto Visu stoel

  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • Muuto