Speel video
Gratis verzending in België vanaf €50
  • Ontdek de nieuwste collectie van HAY
  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • HAY

Ontdek de nieuwste collectie van HAY

Ontdek de nieuwste collectie van HAY

HAY doet het weer, een prachtig nieuwe collectie kwam binnen in de winkel! We stellen je in deze blog graag onze favoriete stuks voor van het Deense merk: de houten Chisel loungestoel, de Arcs trolley, de Arcs spiegel en de Apex lampen.

Chisel loungestoel

Op deze houten loungestoel van Andreas Bergsaker werden we instant verliefd! Chisel heeft een uitgesproken design en verschillende leuke kleuren. De Engelse naam betekent 'beitel' en verwijst naar de ambacht achter de houten stoel alsook de vorm van de afgeschuinde poten. Zit comfortabel met of zonder stoffen bekleding. Maar kom dat gerust zelf eens proberen in de winkel!

HAY Chisel loungestoel hout

HAY Chisel loungestoel eucalyptus

Muller Van Severen ontwerpt weer voor HAY

Het Belgische designduo Muller Van Severen voegt nieuwe ontwerpen toe aan hun collectie voor HAY. De Arcs trolley is een decoratief en functioneel meubel dat je gemakkelijk doorheen het huis verplaatst als bijzettafel, opberger of nachttafel. De opvallende bogen op de rand van de legplanken zijn typerend voor de hele Arcs collectie. Ook de nieuwe spiegels met kleurige rand zijn een blikvanger voor je interieur.

Muller Van Severen voor HAY

Arcs trolley

Betaalbare lampen

Deze Apex lamp is een moderne interpretatie van de notarislamp. De gevouwen stalen lampenkap lijkt wel een puntig dakje (vandaar ook de naam 'apex') en contrasteert met de verchroomde voet. Je kan de kap 360 graden roteren om het licht goed te richten. Beschikbaar in verschillende kleuren en modellen.

HAY Apex tafellamp

HAY Apex lampen collectie

NAAR DE PRODUCTEN 

<< CHISEL HOUTEN LOUNGESTOELEN

<< MULLER VAN SEVEREN ONTWERPT VOOR HAY

<< APEX LAMPEN

  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • HAY