Speel video
Gratis verzending in België vanaf €50
  • Onze cadeau top 3
  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • Cadeau

Onze cadeau top 3

Onze cadeau top 3

Wil je graag weten welke cadeaus wij onder de kerstboom leggen? Of welke design items we onmisbaar vinden om in huis te hebben? Je leest het in deze blog. Klik op de naam van het product om het op de webshop te bekijken.

Wat als wij zelf cadeaus mogen kiezen voor onder de kerstboom? Dan raden we jullie met plezier kleurige en praktische design items aan die we zelf in huis hebben. 

Veel plezier met onze 3 x top 3 inspiratie,

Katleen, Elien & Tom 

1. PC Portable tafellamp HAY - €99

PC portable HAY

"Overal waar ik het wil licht in huis. Met dit draadloos lampje van HAY breng je sfeerlicht op moeilijk bereikbare plaatsen zoals de boekenkast. Leuke plus zijn de vrolijke kleurencombinaties." (Katleen)

2. Set spiral kaarsen HAY - €25

Spiral kaars HAY

"Eén opvallende kaars, meer heb ik vaak niet nodig om de tafel feestelijk te dekken. De sets spiral kaarsen van HAY komen per 6 in een leuke cadeau doos en zijn voor €25 een perfect Secret Santa geschenk." (Katleen) 

 3. Lilac wire mand Octaevo - €52.5

Octaevo basket

"Ik gebruik ze zelf in stylings voor hun originele vorm en opvallende color blocking. In de wire manden van het Spaanse merk Octaevo presenteer je fruit of brood maar ook leeg zijn ze heel decoratief!" (Katleen)

- - -

1. Keramiek mand Ferm Living - €79

Keramiek mand ferm living

"Deze keramiek mand ziet eruit alsof ze artisanaal met de hand werd gevlochten. Misschien niet voor de hand liggend als cadeau maar multifunctioneel als opberger, als fruitschaal of decoratief op de kast." (Elien)

2. Ripple waterglazen Ferm Living - €39

Ripple waterglazen Ferm Living

"Deze Ripple waterglazen zijn altijd mijn eerste keuze uit de glazenkast. Het design is erg verfijnd, ze drinken gemakkelijk en je kan ze spoelen in de vaatwas dus gebruik ik ze werkelijk elke dag. Ze komen per 4 stuks in een cadeau doos." (Elien)

3. Kleurige deurmat HAY - €49

Kleurige deurmat Hay

"Ik ben persoonlijk geen fan van deurmatten met een quote. Een kleurig exemplaar van HAY daarentegen vind ik een topper om je voeten aan te vegen." (Elien)

- - -

1. Bottle grinder set Menu - €80

Bottle grinder set Menu

"Het design van deze peper- en zoutmolen set is zo minimalistisch dat dit het enige item is dat bij ons thuis op het aanrecht mag blijven staan." (Tom)

2. Arcs kandelaars HAY - vanaf €35

Arcs kandelaars HAY

"Belgisch design binnen kerstbudget. De artistieke en kleurige Arcs kandelaars werden ontworpen voor HAY door het Belgische designduo Muller Van Severen." (Tom) 

3. Beton bloempot Serax - vanaf €28

Beton bloempot Serax

"Ik ben zelf een plantenliefhebber en fan van deze ronde potten van Serax. Het stoere, brute beton zorgt voor een goed contrast met een groene plant." (Tom) 

  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • Cadeau