Speel video
Gratis verzending in België vanaf €50
  • Onze tips voor een zomers interieur
  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • Elvangferm LIVINGFinarteHAYHK LivingMenuZomer

Onze tips voor een zomers interieur

Onze tips voor een zomers interieur

Eindelijk zomer! Dan genieten we graag van lange avond buiten met vrienden of familie. Naast een mooie tuinset, tippen we graag onze favoriete decoratie om de zomer nóg zonniger te maken.

Heerlijk buiten dineren, vraagt om elegant tafelgerei. Laat je inspireren door de uitnodigende en minimalistische styling van Catarina Mira-Rose voor Ferm Living. Ze combineert het Flow keramiek met de luxueuze Ripple glazen en linnen textiel.

Ferm Living tafelgerei

Ferm Living ripple glazen

Extra sfeer aan tafel? Dan zijn draagbare tafellampen heel handig. Je laadt ze vooraf op via USB en neemt ze dan mee naar buiten. Ze bestaan in verschillende afmetingen en materialen. De Carrie lampen van Menu bijvoorbeeld hebben een herkenbare glazen bol en zijn gemakkelijk te verplaatsen met de hendel. De pc portable lampjes van HAY zijn spatwaterdicht, gemaakt uit gekleurde kunststof.

Menu Carrie tafellamp

HAY pc portable

Ook buiten kunnen kussens en plaids heel gezellig zijn. Elvang Denmark heeft bijvoorbeeld een collectie uit 100% organisch katoen. De plaids zijn groot genoeg om te gebruiken bij een zomerse picknick of op het strand. Je kan ze gemakkelijk zelf wassen en ze drogen snel. Met de gevlochten rotan mand van Ferm Living verhuis je ze dan gemakkelijk weer naar binnen.

Elvang denmark katoen collectie

Ferm Living rotan mand

En natuurlijk mogen vele plantenpotten niet ontbreken voor groen in huis of op het terras. Ferm Living brengt een opvallende collectie met de Ando terracotta potten, metalen Hourglass potten in zandloper vorm en kleurige plantboxen.

Ferm Living ando potten

Ferm Living plant box

En deze nieuwe felblauwe plant box verraadt het al, ook levendige kleuren zorgen voor een brede glimlach deze zomer. De vrolijke koffiemokken van HK Living bijvoorbeeld zijn geïnspireerd op de kleurige jaren 70. En ook de kussens van Finarte met Japanse bloemenprint frissen je interieur op.

HK Living cappuccino

Finarte kussens

<< KLIK HIER VOOR NOG MEER ZOMERS DESIGN

  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • Elvangferm LIVINGFinarteHAYHK LivingMenuZomer