Speel video
Gratis verzending in België vanaf €50
  • Opgeruimd staat netjes met een String wandrek in huis.
  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • String

Opgeruimd staat netjes met een String wandrek in huis.

Geïnspireerd door de eerste zonnestralen en technieken van Marie Kondo om je huis op te ruimen? Goed, opgeruimd staat netjes! Maar wij vinden het des te leuker als dat handige rek er ook nog eens mooi uitziet. Ontdek alle praktische mogelijkheden van een String wandrek in huis.

String wandrek pocket blush lifestyle

Het Zweedse merk String viert dit jaar zijn zeventigste verjaardag! De eenvoudige boekenplank van ontwerper Nils Strinning groeide uit tot een klassieker binnen de designwereld. We delen graag enkele inspirerende foto's met je. 

<< Ontdek onze String collectie online!

Praktisch, licht & betaalbaar. Met een String plankensysteem kan je elke vrije wandruimte naar eigen wens inrichten. Denk aan de vestiaire in de hal. Een lage wandkast in de woonkamer. Een handig rek in de keuken. Een handdoekenrek in de badkamer. Een praktisch bureau. De mogelijkheden zijn eindeloos!

String wandrek vestiaire

String wandrek woonkamer String wandrek keuken
String wandrek badkamer String wandrek bureau

Geïnspireerd? Je kan zelf al eens bouwen met de String configurator tool. Of stuur ons je plannen door via info@debestekamer.be, dan gaan we samen aan de slag.

De kleine 'String pocket' is een vooraf samengesteld pakket dat bestaat uit twee zijpanelen en drie legplanken van 15 cm diep. Met een tweede pakket kan je de compositie naar wens uitbreiden. De collectie bestaat uit verschillende kleuren en materialen. Samen met styliste Lotta Agaton werd 'blush', een nieuwe roze kleur toegevoegd.

String pocket wandrek grijs lifestyle

  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • String