Speel video
Gratis verzending in België vanaf €50
  • The Best Five, vijf jaar deBesteKamer
  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • Biennale InterieurKortrijk

The Best Five, vijf jaar deBesteKamer

Oktober 2013

HET BEGON MET EEN TWEET

Marketeer Kurt Ostyn lanceerde vijf jaar geleden een oproep via Twitter. Hij wilde een startende ondernemer een duwtje in de rug geven door een handelspand op het creatieve Buda-eiland in Kortrijk voor korte termijn te verhuren met marketingbegeleiding. Elien en Tom droomden al langer van een eigen winkel en zetten toen hun idee rond betaalbaar design op papier: een ‘clicks and bricks’ verhaal met een webshop als online cataloog en een belevingswinkel om te zien en te voelen. De collectie zou focussen op meubelen voor de woonkamer.

de Beste Kamer, een knipoog naar de plaats waar vroeger de mooiste meubelen stonden.

De zoektocht naar passende meubelen leidt al snel richting Scandinavië. De eerste klinkende namen die worden opgenomen in de collectie zijn String wandrekken (Zweden) en stoelen van HAY (Denemarken). Na een jaartje onder de vleugels van Rolls Conceptstore, worden Elien en Tom verliefd op een groter historisch winkelpand buiten het centrum. Sinds september 2015 is hun woonwinkel thuisgekomen op Overleie.

19 t.e.m. 22 oktober 2018

THE BEST FIVE

deBesteKamer bestaat vijf jaar en daarom kiezen Elien en Tom hun vijf favoriete designs, voor elk jaar één. Deze producten presenteren ze van vrijdag 19 tot en met maandag 22 oktober in de expositie ‘The Best Five’. Benieuwd naar hun keuze?

» Expositie ‘The Best Five’.
» Kortingen op de ‘best five’ producten (binnenkort meer hierover).
» Een leuk cadeau bij elke aankoop.

Waar? Overleiestraat 3, 8500 Kortrijk.
Wanneer? Vrijdag 19 oktober tot en met maandag 22 oktober, 11u tot 18u.

Klik jezelf aanwezig op ons facebook event!

  • Reageer naar de auteur.
    Elien Lanssens
  • Biennale InterieurKortrijk