translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title Speel video

Levertermijn en verzending

Wanneer wordt mijn pakje verstuurd? Wanneer wordt mijn pakje geleverd? Hoe zal ik betalen voor al dit moois? Hieronder vind je de antwoorden op je belangrijkste vragen.

1. LEVERTERMIJN
Een product dat op voorraad is, wordt de dag na de bestelling verzonden of kan je komen ophalen in onze woonwinkel in Kortrijk tijdens de openingsuren. Levering via pakjesdienst in België en Nederland gebeurt gewoonlijk binnen de 24 à 48u. Voor grotere meubelen werken we op bestelling. Als je zo'n product aankoopt op de webshop, dan vind je in de productomschrijving al een indicatie van de levertermijn. In een tweede orderbevestigingsmail sturen wij een concretere leverdatum.

2. VERZENDKOSTEN
We verzenden gratis binnen België en Nederland vanaf een aankoopbedrag van €25. Onder dit bedrag rekenen wij €6 transportkosten aan. Je kan natuurlijk steeds kiezen voor een gratis afhaling in onze woonwinkel in Kortrijk.

3. BETALING
De betaling van je bestelling kan met Bancontact/Mistercash of een klassieke bankoverschrijving naar onze rekening. Van zodra we je betaling ontvangen hebben, verpakken we je bestelling en krijg je hierover nog een automatische mail. Als je kiest om te betalen met overschrijving, kan het enkele dagen duren voor het bedrag op onze rekening staat.
IBAN: BE03 0688 9802 2084
BIC: GKCCBEBB

4. LEVERING
De meeste producten uit ons gamma worden via een pakjesdienst geleverd. Momenteel werken wij samen met Bpost en DPD. In de bestelprocedure wordt gevraagd om een leveradres door te geven. Als je niet vaak thuis bent tussen 9 en 17u is het een goed idee om hier bijvoorbeeld je werkadres in te geven. Om de levering vlot te laten verlopen vragen wij om een telefoonnummer op te geven bij de bestelling. Als je niet thuis bent bij de levering zal je een briefje vinden in de brievenbus om de levering op een ander tijdstip te laten uitvoeren of zelf te gaan afhalen. 

   

Voor bestellingen van grote items (kasten, tafels, etc.) nemen wij persoonlijk contact met je op om de details van de levering te bespreken.

5. RETOURRECHT EN GARANTIE
Je hebt het recht om je bestelling zonder enige motivering te annuleren binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van het product. Neem hiervoor altijd eerst contact op met de klantendienst via info@debestekamer.be. De producten moeten naar ons teruggestuurd worden in de originele verpakking. Wij behouden het recht om retours te weigeren van producten die gebruikt of beschadigd zijn of als het gaat om klantspecifieke items (niet-stock items die voor wij in bestelling hebben geplaatst bij onze leveranciers). De rechtstreekse kosten voor het terugzenden worden door de klant betaald. Je hebt wel steeds de mogelijkheid om de goederen kosteloos terug te brengen tijdens de openingsuren van de woonwinkel 
In geval van een garantieclaim volgen wij de garantierichtlijnen van onze leveranciers. Deze zijn per merk verschillend. Gelieve contact op te nemen met de klantendienst (info@debestekamer.be) indien je een specifieke vraag hebt.

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact op met ons of spring eens binnen in de woonwinkel!

Overleiestraat 3, 8500 Kortrijk
info@debestekamer.be
0032 474 80 67 76