translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title Speel video

deBesteKamer blogt

Design cadeaus om te geven en te krijgen

Niks is leuker dan cadeaus uitkiezen ter voorbereiding van de feestdagen. Een kleine of grote designliefhebber verrassen met een leuk geschenk ? Wij denken graag mee!

deBesteKamer woonwinkel en webshop

Dit zijn de 25 interieur accessoires die op onze verlanglijst staan. Je kan ook je bedrag kiezen voor originele interieur accessoires en stijlvolle design items volgens budget.

Een wooncadeau dat altijd in de smaak valt? Geef een cadeaubon die geldig is in onze woonwinkel en webshop.

Lees verder

Cadeaus om te geven en te krijgen. TOP 30

Niks is leuker dan cadeaus uitkiezen ter voorbereiding van de feestdagen. Een kleine of grote designliefhebber verrassen met een leuk geschenk ? We denken graag mee! Je vindt enkele van onze persoonlijke favorieten hieronder. De volledige top 30 staat hier op de webshop. Veel plezier met uitkiezen! https://www.debestekamer.be/collections/cadeau-top-30

Puik is een Nederlands label dat producten stript tot de essentie. Deze ronde klok is een mooi samenspel van kurk en metaal. Een praktisch geschenk én leuk om naar te kijken. 

 Het Spaanse label Wouf ontwerpt accessoires met kleurige en vrolijke prints vanuit Barcelona. Deze clutch is gemaakt uit zacht velours met een prachtige print in donkere kleuren. Helemaal partyproof voor de feesten! 

 Met deze papieren vouwkit maak je van elke lege fles een leuke vaas voor bloemen. Een origineel DIY geschenk waarmee je het goede doel steunt.  Een feestelijk kussen van Pom Amsterdam! De home collectie van de twee Nederlandse zussen combineert rijke stoffen en originele prints. Ze hebben oog voor elk detail zoals een suède bies met franjes langs de ritssluiting.

 Push van Fundamental Berlin is een combinatie van wiskunde en design. Modelleer een schaal vanuit een vlakke metalen plaat en geef zo een extra sprankeltje goud aan de feesten!

 Met dit vilten letterbord van Funkk schrijf je in een handomdraai een persoonlijke boodschap of sprekende quote neer. De letterset is uitgebreid, dus met een beetje verbeelding is dit een musthave voor elk interieur.  

 Wie denkt dat een geurkaars een klassiek geschenk is, kent de collectie van True Grace niet. Deze kaars geurt naar een fris dennenbos, ook gekend als kerst in een potje.  

 Een metalen dienblad op een frame, dat is de Tray collectie van HAY. Voor dit knappe bijzettafeltje vindt iedereen wel een plaatsje in huis. Ideaal om de champagneglazen te laten rondgaan tijdens de feesten.  

Lees verder

Leuke cadeaus om te geven of te krijgen.

Leuke cadeaus om te geven of te krijgen.

Niks is leuker dan cadeaus uitkiezen ter voorbereiding van de feestdagen! Een kleine of grote designliefhebber verrassen met een leuk pakje? Bekijk dan zeker eens onze cadeauselectie. Te veel keuze? Dan is er nog altijd onze cadeaubon in een leuke houten verpakking.

Met het einde van het jaar verdient je interieur trouwens extra aandacht. Wij houden van de typische Scandinavische gezelligheid met veel houten accenten. Breng warmte in huis met een originele kerststal en boom, glimmende theelichtjes & a touch of gold.

Fijne feestdagen,

Elien en Tom

 

Lees verder