translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title translation missing: nl.general.icons.icon_title Speel video

deBesteKamer blogt

ferm LIVING pop-up shop • Interieur 2016

ferm LIVING pop-up shop • Interieur 2016

Tijdens de Biennale Interieur beurs opent het Deense label ferm LIVING een pop-up shop in hartje Kortrijk. Samen met woonwinkel deBesteKamer wordt het verborgen binnenplein op Overleiestraat 3 ingericht als ‘urban jungle’. Je vindt er de nieuwe collectie van ferm LIVING met veel planten tegen een historisch kader met beschermd koetshuis.

Klik jezelf aanwezig op Facebook om geen enkele update van ons evenement te missen!

Leven met meer planten in huis en je leefomgeving groener maken, hoe pak je dat aan? Laat je door de pop-up shop inspireren om met de juiste accessoires een frisse groene touch in je interieur te brengen. De ‘green living’ producten van ferm LIVING hebben een duidelijke Scandinavische insteek: eenvoudig vormgegeven met aandacht voor natuurlijke materialen. De met zorg gekozen seizoensplanten koop je er ter plekke bij om die leuke setting in één keer mee naar huis te nemen. 

Georganiseerd door: deBesteKamer, ferm LIVING en Gardesign

ferm LIVING pop-up shop maakt deel uit van de ‘Kortrijk Creative City Tour’ tijdens de Biennale Interieur beurs

Adres: Overleiestraat 3, Kortrijk

Openingsuren van 14 tot en met 23 oktober:
Ma-Vrij: 14u tot 18u
Za-Zo: 10u tot 18u

Lees verder

Maison & Objet à Paris!

 

We hebben genoten van ons verblijf in Parijs tijdens de interieurbeurs Maison & Objet! Van de trends zijn al heel wat lijstjes verschenen die ook ons niet ontgaan zijn: exotische prints met cactussen en ananassen, goud wordt het nieuwe koper, marmer blijft een top natuurlijk materiaal en overal planten.

Voor ons is een beurs natuurlijk ook hét uitgelezen moment om onze leveranciers een bezoekje te brengen en de nieuwe collecties in het echt te zien en te voelen. Op de stand van het Deense label ferm LIVING troffen we vele tinten groen, nieuwe prints voor de met veertjes gevulde kussen en een overvloed aan plantenhangers en bloempotten. Helemaal ons ding!

Ook de Belgen lieten zich opmerken in Parijs met verfrissende stands. In samenwerking met ontwerpster Paola Navone stelt Serax bijvoorbeeld deze witte fish&fish lounge collectie voor.

En dan sluiten we dit blogbericht af met een toeristische tip voor wie op zoek is naar een originele verblijfplaats in Parijs. Canal de l'Ourcq, in het verlengde van het bekende Canal Saint Martin, is een levendige quartier: hippe bars, lokale marktjes en joggers langs het water.

Wij gaan zeker nog eens terug Parijs! Maar nu eerst beslissen welke nieuwe producten we dit seizoen nog opnemen in onze collectie.

A bientôt!

Tom & Elien

Lees verder